Välkommen att hyra vår stuga!

Click here to edit subtitle

Om stugan

Området bjuder på en mängd möjligheter att vandra och göra utflykter.

Fina bär- och svampmarker och många fiskemöjligheter både i Ljusnan och i sjöar i närheten. 

Öring, lax, gädda, abborre och gös är några av de arter som fiskas. Fiskeguider finns också att boka om man är intresserad. Det är ca 25 minuters biltur till Hälsinglands högsta vattenfall och  5 minuter med bil till upp märkta vandingsleder.

På sommaren har Järvsö ett rikt kulturellt utbud av t.ex. musikfestivaler, utomhusteater 

och hantverksevenemang. Besök gärna Lillbabs ”caffär” för en god lunch, räkmackorna rekommenderas speciellt!.

Järvzoo är ett självklart utflyktsmål. Se länkar.*

Här finns 1 bensinstation som ligger endast 2 minuter bort, 7 minuter med bil till Ljusdals centrum som erbjuder pizzerior, restauranger ( se länkar), apotek, taxi, bankomat, bankkontor, caféer, massor med härliga butiker, dagligvaruhandel, systembolag. Pubar samt nattklubbar för de som gillar att dansa – ta en öl etc. Taxi går att boka enkelt – fastpris fås hos ”Järvsö Taxi".

I Järvsö är det vintertid fin skidåkning i Järvsöbacken (19 nedfarter och 7 liftar+rullband) samt afterski med underhållning för den som vill. Det finns även restaurang, skiduthyrning samt skidskola att tillgå. Hit tar det ca 15 minuter med bil från stugan. Längdåkare; se hit: Till Harsagården är det 35 km, där har man ett utbud av 80 km välpreparerade skidspår. Skoteruthyrning finns också förstås – skoterleder är det gott om – de går även nära stugan så man kan utgå därifrån.

Bussar går dagligen mellan Ljusdal - Järvsö  busshållplats ca 100 m från stugan – Hållplats Grophamre.